SOBRE EMPRENEDONA

 

Activa l’Emprenedona que portes dins!

Sobre la comunitat

Emprenedona l’Associació per a dones emprenedores i empresàries que tenen un objectiu comú: fer xarxa.

És el lloc perfecte per a connectar, aprendre amb i d’altres emprenedores, fer treball en comú i fer créixer projectes professionals. És el lloc on compartir amb altres dones empresàries l’aventura d’emprendre.

La seu d’Emprenedona es troba al Ripollès, no obstant ens movem per a tot Catalunya, ja que treballem per dur a terme accions on totes les interessades hi puguin participar.

Com ho fem?

Mitjançant formacions virtuals, ponències i convenis d’avantatges que afavoreixin la resta d’emprenedones, trobades, esdeveniments, etc.

Com neix ‘Emprenedona’?

Aquest projecte neix en plena pandèmia mundial 2020, com totes les coses extraordinàries d’aquesta vida.

Ja feia temps que rondava pel cap de dues dones amb empenta, valentes i creadores dels seus propis projectes.

Neix després de veure i comprovar que els inicis no són fàcils, i és que a totes a vegades ens fa falta una comunitat a on recórrer, on compartir dubtes i temors… però sobretot on poder fer negocis amb altres dones.

I és que tot i ser al segle XXI les dones encara som en la rereguarda dels negocis i encara no tenim visibilitat real. Per aquest motiu defensem i donem suport als projectes de totes les dones emprenedores dels Pirineus catalans.

Al febrer 2021 vam llançar la Primera Edició Emprenedona, on 30 dones es van adherir, vam realitzar 6 trobades, de les quals 3 van ser en format esdeveniment (ponències + sopar + networking). Em realitzat un total de 10 formacions en línia, i format part d’altres activitats tals com La cursa de la Dona de Ripoll i la Fira de les 40 hores de Ripoll.

Al febrer 2022 obrim la Segona Edició Emprenedona com a Associació i amb una agenda plena d’activitats, tant presencials com en línia, tant obertes com exclusives per a les associades.

Què esperes per formar part i activar l’Emprenedona que portes dintre?

Lara Andrés Rivera

Presidenta

Laura Prat Merino

Tresorera

Amparo Ibernon Obrero

Secretària

Anna Gonzàlez Ruiz

Vocal