PREGUNTES FREQÜENTS

M’agradaria formar part d’Emprenedona, puc donar-me d’alta?

Emprenedona obre inscripcions al febrer mitjançant una quota anual. Pots rebre tota la informació subscrivint-te a les nostres noticies fent click aquí.

Si em dono d'alta a EMPRENEDONA, després em puc donar de baixa?

La inscripció a EMPRENEDONA és anual, es paga en el seu inici i de forma manual, és a dir, no es regenera de automàticament cada any. En cas que vulguis deixar de formar part de l’associació abans que acabi l’any, fes-ho saber per correu electrònic a soc@emprenedona.com, no obstant, cal que sàpigues que no es farà cap retorn econòmic.

Com puc comprar el ticket de l’esdeveniment?

La venta és exclusiva des de la web https://emprenedona.com/ i només es realitza mitjançant pagament electrònic.

Com sé la programació de l’esdeveniment?

Quan compris el teu ticket rebràs un correu electrònic amb tota la programació. En tot moment et mantindrem informada per correu electrònic.

Puc retornar el meu ticket un cop comprat?

No. En cas que no puguis venir pots cedir el teu seient a una altra emprenedora però no es farà retorn dels diners. Et demanem que ens facis saber qui estarà al teu lloc per tal de portar el llistat correctament.

Soc una empresa, m’agradaria col·laborar amb EMPRENEDONA.

Posat en contacte amb nosaltres pel correu electrònic hola@emprenedona.com explicant-nos com t’agradaria formar part d’EMPRENEDONA.

Com puc comprar l’entrada de l’EMPRENEDONA LIVE?

La venta d’entrades de l’EMPRENEDONA LIVE és exclusiva des la web https://emprenedona.com/ i només es realitza mitjançant pagament electrònic.

Com sé la programació de l’EMPRENEDONA LIVE?

Quan compris la teva entrada rebràs un correu electrònic amb tota la programació. En tot moment et mantindrem informada per correu electrònic.

A quina hora comença l’EMPRENEDONA LIVE?

La benvinguda per part de l’equip d’Emprenedona serà a les 9.20h i la primera ponència a les 9.30h, per tant et recomanem que vinguis a partir de les 8.50h per tal de fer el chek-in amb temps.

A quina hora acaba l’ l’EMPRENEDONA LIVE?

Després de l’última ponència tenim prevista una sorpresa, serà cap a les 20.00h.

Puc retornar la meva entrada un cop comprada?

No. En cas que no puguis venir pots cedir el teu seient a una altra emprenedora però no es farà retorn dels diners. Et demanem que ens facis saber qui estarà al teu lloc per tal de portar el llistat correctament.

Si compro l’entrada normal, després podria ampliar la meva entrada a VIP?

Si les places VIP no s’han esgotat, podràs ampliar la teva entrada fins a 5 dies abans de l’esdeveniment. Pagaràs la diferència del preu actual de l’entrada.

Si compro l’entrada VIP, puc passar a normal?

No. Un cop has comprat la teva VIP pots cedir l’entrada a una altra emprenedora o bé el dia de l’esdeveniment decidir si quedar-te o no a dinar, però en cap cas es farà retorn de la diferència de VIP a normal.

Soc especialista en la meva àrea professional, puc ser ponent de l’EMPRENEDONA LIVE?

Posat en contacte amb nosaltres pel correu electrònic hola@emprenedona.com.

Soc una empresa, m’agradaria col·laborar amb l’EMPRENEDONA LIVE.

Posat en contacte amb nosaltres pel correu electrònic hola@emprenedona.com explicant-nos com t’agradaria formar part de l’EMPRENEDONA LIVE.

Obrir xat
1
Necessites saber més sobre Emprenedona?
Som Dones
Som Emprenedores...
Vols formar part de la comunitat?