SOM DONES, SOM EMPRENEDORES, SOM COMUNITAT!

EMPRENEDONA ÉS MOLT MÉS QUE UNA COMUNITAT

Emprenedona és l’associació de dones emprenedores i empresàries que neix per a crear vincles i xarxa entre dones que tinguin projectes empresarials en actiu mitjançant trobades presencials, esdeveniments i formacions.

El marc geogràfic d’Emprenedona s’estén per a tot  el país, tot i que la comunitat va néixer al 2021 al Ripollès.

Durant el 2022 la xarxa d’emprenedores s’ha ampliat intensament a la comarca d’Osona, realitzant trobades de networking i esdeveniments a la ciutat de Vic.

Un dels grans valors que s’impulsa des d’Emprenedona, és el l’agenda d’activitats presencials. Aquestes estimulen les connexions entre cadascuna de nosaltres, podent compartir talent i crear vincles més enllà del territori.

EMPRENDRE ÉS MÉS FÀCIL I MILLOR QUAN HO FAS ACOMPANYADA

Dona’t a conèixer

Des d’Emprenedona donarem visibilitat a tu i al teu projecte.

L’associació et farà suport digital i presencial, perquè tot el crees mereix ser descobert!

Crea xarxa d’empresa

Formaràs part del conveni d’avantatges de l’Associació Emprenedona afavorint la creació de xarxa de negoci entre la pròpia comunitat.

A més altres empreses externes ofereixen avantatges econòmiques a les dones que formen part de l’associació de les que com associada de les que podràs gaudir.

Emprenemeets

Durant l’any fem diverses trobades exclusives entres les dones d’Emprenedona per a conèixer-nos i compartir presencialment moments que ens uneixin encara més com a comunitat. La millor festa de primavera, el sopar d’estiu, el sopar de la tornada a la rutina, la celebració de l’hivern, i molt més!

La Matinera

Matins amb dones emprenedores com tu mentre que et prens un cafè, un té o un còctel, tants gustos com dones Emprenedona. Aquestes trobades són les més informals, on parlar de negocis i projectes de manera més distesa amb la comunitat.

Forma’t Emprenedona!

Compartir i rebre coneixement ens encanta. T’oferim formar-te i formar d’altres dones perquè no deixis de créixer, aprendre, compartir experiència, inspirar-te i inspirar la resta d’emprenedones.

Perquè de tot s’aprèn i quina millor manera que fer-ho en una comunitat on tots som exemple.

Més enllà de la comunitat

A Emprenedona ens agrada fer xarxa real, i és per això que formem part activa de molts altres esdeveniment on les associades hi poder participar. Alguns d’aquests són la Cursa de la Dona de Ripoll i totes les seves activitats que es duen a terme durant l’any o les trobades de FEM DEO de Vic.

EMPRENEDONA ÉS PER A TU SI...

Ets dona

Ets autònoma

Tens un projecte propi o estàs al capdavant d’un negoci o

Estàs preparant un projecte empresarial que està a punt de veure la llum

A què esperes per seguir creixent com a dona emprenedora?

«M’ha permès conèixer altres dones emprenedores amb projectes super interessants i compartir preocupacions, recursos i somnis! Una gran experiència! Mil gràcies a totes!💜»

Marta Faixedes Travé – Somniadora -Lletres boniques-

«Quan vam crear la comunitat vaig quedar meravellada del gran número de dones que hi tenien interès i de lo molt que feia falta trobar-nos per compartir. Emprendre és un camí de vegades complicat, fer-ho en companyia ho fa més fàcil i millor.»

Lara Andrés Rivera, Fundadora d’Emprenedona –  Amb Paciència Marketing digital i Emprenedoria-

«Feia temps sentia la necessitat de crear una comunitat de dones empresàries, i no puc estar més agraïda de la rebuda i l’èxit d’aquesta primera edició. Veure com han fet créixer els seus contactes i negocis entre riures en un sopar, i al mateix temps formar-ne part ha resultat molt gratificant i empoderador.»

Laura Prat Merino, Fundadora d’Emprenedona – Events byLau –

BENVINGUDA EMPRENEDONA!

Forma part d’una comunitat de dones, creada per dones i per a dones.

Emprendre en femení sempre és millor si ho fem juntes.

VOLS ESTAR AL DIA DE LES NOSTRES NOTICIES?

Quan obrim inscripcions? Quan serà el “Sopar e Jefas”? O les trobades obertes per a totes?