Rosa Clapera Rovira

Caballol Interiors

Decoradora tèxtil
Les tendències desapareixen, l’estil és etern!

Em considero una persona curiosa, inquieta, m’agrada el treball ben fet, i estar al dia de totes les novetats i evolució del meu sector, per això estic formant-me constantment.

Tot i que el meu ofici és la direcció i administració d’empreses, en el qual porto exercint ja fa molts anys, la decoració m’apassiona, per tant, em considero una persona afortunada de poder treballar exercint el meu ofici i a la vegada el meu hobby.

El 1991 entro a formar part del negoci familiar de sistemes de protecció solar i el 2001 juntament amb el meu marit, decidim obrir una nova línia de negoci, la decoració tèxtil de la llar (cortines, roba de la llar i tot tipus de complements tèxtils), per tal d’oferir el client un servei integral de confort a la llar.

El 2013 obrim Caballol interiors, un nou espai al centre de Ripoll on poder oferir un servei molt més exclusiu, especialitzat i proper als nostres clients tant professionals, com particulars.

Gaudeixo creant ambients, únics i exclusius per cada client, per què crec que cada llar ha de reflectir la personalitat i explicar la història de qui hi viu. Són els petits detalls que ens fa diferents!