Noelia Povedano Garcia

Impacte gràfic | Wakusei

Dissenyadora gràfica i creativa
La meva norma és que no tinc normes. Creativitat sense límits 🤟🏻

Soc la Noe i soc creativa!

Vaig fer un pacte amb el diable i vaig canviar el “pa de sota el braç” per un llapis, i des de llavors no puc parar de crear.

Sempre estic en un o altre fregao, m’encanten els fregaos, si són compartits millor. M’encanta conèixer i descobrir coses noves. A vegades soc impulsiva i m’encanta l’emoció, m’encanta brindar i la meva frase preferida és: que la vida et despentini! Us confessaré que soc una flipada de la vida i una apassionada de la meva professió!

Vaig estudiar disseny gràfic i el meu trajecte laboral em va permetre aprofundir en el món de les arts gràfiques, aprenent tècniques d’impressió i producció. Posteriorment vaig conèixer el món dels vinils i el gran format i vaig formar-me com a retolista.

En aquest trajecte sempre m’acompanyava la il·lusió de crear la meva pròpia empresa, i finalment així ho vaig fer. Vaig fusionar tots els meus coneixements i al 2006 vaig emprendre la meva aventura d’autònoma obrint les portes d’impacte gràfic.

Amb una experiència de més de 20 anys a impacte gràfic oferim solucions integrals en comunicació visual i retolació amb el concepte «claus en mà», és a dir, ens encarreguem de tot el que necessita el teu projecte en la part creativa i gràfica de principi a fi, des de la creació del logotip a grans produccions gràfiques.

M’encanten els detalls i les coses artesanals fetes amb el cor, per això també tenim el nostre racó handmade on oferim productes personalitzats fets a mà i els productes amb estampats pintats a mà d’Arabesc.

Actualment, juntament amb Lau Projects, impulsades pels nostres valors, per la situació actual i l’emergència climàtica hem creat Wakusei, un nou projecte que té el propòsit de fomentar un canvi positiu en el planeta i la societat. Per això hem seleccionat i dissenyat una línia de productes eco-friendly, per a un estil de vida conscient. Realitzem projectes i esdeveniments sostenibles amb un impacte positiu per al planeta. Comuniquem per posar en valor la sostenibilitat. Posem la creativitat al servei de medi ambient, per a marques i institucions. Impulsem el zero waste marketing, una nova manera de fer publicitat i promocionar-se, reduint al màxim la producció de residus, reciclant, reutilitzant i revaloritzant la major quantitat possible de materials.

No podem rebobinar el planeta però podem canviar el seu rumb.

Afegeix-te al canvi, uneix-te a wakusei! T’atreveixes?