Marta Freixedas Travé

Somniadora

Artista de lettering


661 409 792

Un somni sense un pla és només un desig

Soc la Marta, una psicòloga amant de les lletres. Sempre m’ha apassionat el poder de les paraules per transmetre motivació i missatges positius. Les paraules i frases dibuixades amb intenció tenen molt poder i per això vaig decidir sumar els meus coneixements de Psicologia i intel·ligència emocional i formar-me en cal·ligrafia, lettering i disseny gràfic. La combinació de les dues disciplines és el punt de partida d’aquest somni que va començar a fer-se realitat l’any 2012.

Dissenyo a mà tot el que puguis imaginar a partir d’un llapis, un paper i molta il·lusió. La meva petita marca de papereria creativa va creixent dia a dia amb nous productes, sempre Km0 i amb distribució per tot Catalunya amb més de 35 punts de venda.

He impartit tallers a fires com Handmade Festival, Creativa i personalitzat regals per a empreses i marques com Swarovski, Rituals… També he posat lletres a projectes tan originals com dedicatòries a tots els ascensors d’una empresa com a sorpresa pel dia dels enamorats!