Lara Andrés Rivera

amb paciència

Màrketing digital i comunicació
Paciència és fer que les coses passin al seu ritme.

“Hola hola persones amb paciència”. Les que em coneixeu segur que ja us sonen aquestes paraules, i sabeu per a que serveixen? Per connectar automàticament amb el meu públic. Perquè per a mi el màrqueting digital és això, connectar amb persones que estan a l’altre costat de l’aparell, escoltar-les i així poder fer a mida els serveis que sí necessiten.

El màrqueting m’apassiona, però el màrqueting que està enfocat a escoltar als meus clients i construir junts una marca, un projecte, un producte en concret, amb tot els seu valor i el seu preu. En conseqüència, vendre aquell producte a les persones que sí ho necessiten, perquè saps què? Vendre coses a la gent és relativament fàcil, el que és difícil és aconseguir que siguin fidels a la marca i que es comprometin a créixer conjuntament.

Així doncs, et dono la benvinguda al màrqueting estratègic, on el consumidor té poder per opinar, on les connexions són reals, on es construeixen projectes forts que perduraran en el temps, on el contingut de valor va per davant del pagament d’anuncis sense sentit, i especialment, on s’avança al pas que cadascú pot, sense parar però sense anar més ràpid del compte.

De fet si estàs llegint això segurament siguis una persona amb paciència, benvinguda!