Aina Aranda Guitart

La més mona by Aina

Maquillatge, pentinats i tractaments de bellesa


669 042 005

Serveis de bellesa integral, perquè siguis la més mona!

Soc l’Aina, se’m fa complicat definir-me a mi mateixa, però a casa diuen que soc perfeccionista, inconformista i profundament tossuda!

La+mona neix de la passió que sento per a la meva professió, l’amor per els casaments i esdeveniments i les ganes de descobrir l’aventura de l’emprenedoria.

Formada a una de les escoles amb més prestigi del país i més de sis anys d’experiència en el món del cinema, televisió i publicitat m’han fet adquirir coneixements sobre les tècniques i productes més innovadors. M’han dotat de la capacitat de resolució i el lideratge d’equips de treball i això, m’ha permès formar el meu propi equip per tal d’oferir un servei personalitzat i de luxe a les nostres núvies i acompanyants.

Volem anar més enllà de maquillar-vos i pentinar-vos, volem acompanyar-vos en tot el procés de creació del «look» perfecte sense perdre l’essència de cada una i cuidant cada detall.

No volem deixar cap fil sense lligar, creiem que, a part de deixar-vos boniques, hem de vetllar perquè estigueu perfectes durant tot l’esdeveniment, fent d’aquest servei, una experiència immillorable.