Anna Gonzàlez Ruiz

Farmàcia Anna Gonzàlez Ruiz (Antiga Farmàcia Puig)

Farmacèutica
Amb el cor al taulell i el cap a la ciència.

Hola, soc l’Anna. Fa 15 anys (ja?), que soc farmacèutica, i des del juliol del 2019 estic al capdavant de la meva farmàcia, que és l’Antiga Farmàcia Puig de Campdevànol.

El taulell és el gran protagonista, on parlem amb els i les pacients i no només dispensem medicaments, sinó que escoltem, expliquem, recomanem i sobretot on tractem la salut d’una manera integrativa.

Crec en la col·laboració entre professionals sanitaris per avançar cap a un sistema basat en la prevenció primària de la salut, la que ens educa i promociona hàbits saludables. També crec que la farmàcia és el lloc ideal per dur-ho a terme i que hi ha molta feina per fer.

No estic sola en aquest projecte, tinc un equip de dones amb formació sanitària, preparades i amb empenta que fan que tot rutlli.

Quan vaig fer les pràctiques de final de carrera la meva mentora, que era una apassionada de la farmàcia assistencial, em va transmetre que tot el què fèiem tenia un únic objectiu, el benestar dels i les pacients que atenem, i em va semblar el millor fonament per fer aquesta feina.