Claudia Aviles Guerrero

Espai Llavor - Claudia Ioga

Professora de Ioga, Meditació i Mindfulnes
El Ioga va més enllà de la pràctica a l’estora.

Molts anys he cregut que era al·lèrgica als canvis. No us podeu imaginar l’agonia davant de qualsevol imprevist, tot estava estipulat i traçat en un mapa. Al final, el meu dia a dia era un continu d’obligacions, de compromisos, de fer amb desgana i d’acceleració constant.

Quan ens van obligar a parar, va ser quan el Ioga va revolucionar tota la meva vida. Feia temps que practicava, però no va ser fins a poder baixar el ritme, el soroll extern i entrar en el món intern quan va calar en mi el veritable Ioga. Aquí és quan reafirmo, «el Ioga va més enllà de l’estora».

La pràctica d’ «Asana» (postures) és el fil conductor que et porta a posar consciència als teus ritmes interns, a l’estat emocional, físic i mental i atendre’t des d’aquest autoconeixement. D’aquí rau, la decisió de deixar el meu camí com Educadora Social i iniciar-lo com a professora de Ioga, Meditació i Mindfulness. La voluntat de transmetre aquest empoderament que comença des de dins per construir-se cap enfora. A més, creant espais llavor on poder nodrir-nos de moments, persones i experiències.

Un espai on ser.