Cristina Noguera Julia

Angelats Hotel i La Santa Restaurant

Hostalera


650 753 548

En els petits detalls hi ha la diferència.

Què és el que em fa feliç? Què m’omple? M’ho pregunto freqüentment. I malgrat les dificultats que he tingut al camí, sempre he trobat la resposta en el que és la meva veritable vocació, l’hostaleria.

El perquè és senzill, el que m’omple de la meva feina és pensar que estic ajudant a la gent, que estic regalant ‘breus’ moments de felicitat. Amb simples gestos, somriures, atenent les necessitats i gustos de cadascú. I sobretot transmetent felicitat, que la gent es trobi a gust en el lloc on poses tot el teu esforç i il·lusió. Aquests petits moments dels quals els saben apreciar, són els que m’omplen. Els que després d’un servei, em vaig a casa meva amb un somriure.

Des de petita vaig saber que l’hostaleria era la meva professió. Als 23 anys després d’estudiar la carrera d’Administració d’Empreses a Londres i d’un Màster de Direcció Hotelera a Sant Pol de Mar, gràcies a la meva família, vaig poder obrir el nostre primer restaurant. Anys de treball incansable i molta satisfacció.

Sempre vaig creure que en els moments difícils estan les millors oportunitats, i és hora d’aprofitar-les. I va arribar el dia que va sorgir l’oportunitat d’obrir un petit hotel, recuperar una casa familiar, i poder tenir l’oportunitat de reconstruir el que fa anys va ser. A dia d’avui, està naixent Angelats Hotel i La Santa Restaurant a Ribes de Freser. I poder veure com van creixent a poc a poc és el que m’il·lusiona i em fa pensar que estic en el camí correcte.