Anna Capdevila Bach

Global Salut Ripoll

Fisioterapeuta
L’essencial és invisible els ulls

Aquesta frase m’encanta, de fet, és la meva filosofia de vida, hi ha tantes coses senzilles i boniques que moltes vegades passen per alt…

Fa més de 15 anys que soc fisioterapeuta, una passió que combino amb la meva altre passió que és la muntanya.

El meu somni era crear un centre de fisioteràpia de referència a la comarca, amb tracte humà, familiar i amb un bon equip.

Jo vinc d’una família molt senzilla i humil, de fet sempre he treballat per tenir algun diner. Des de sempre m’han ensenyat que la vida no et regala res, i que les coses s’han de treballar per aconseguir-les. I així ho he fet. Picant molta pedra per arribar on soc a dia d’avui.

He crescut envoltada de bona gent, però la vida m’ha posat un munt d’obstacles que he intentat acceptar, assimilar i lluitar per ser qui soc avui.

Sempre he intentat formar-me per estar al dia, en la meva feina, donar el millor de mi, i actualitzar-me per assolir els meus objectius. Això ho segueix-ho fent cada dia per no quedar-me enrere de les tecnologies que van sortint.

Nosaltres treballem moltíssim tot el que és la fisioteràpia traumatològica (fractures, accidents, hèrnies discals a l’esquena…), fisioteràpia esportiva (com que a mi m’agrada tant la muntanya), des de ruptures fibril·lars, esquinços, tendinosis, problemes de desgast, condropaties, etc., estem molt especialitzats en aquest camp. També col·laborem amb odontòlegs, perquè treballem en comú la boca ATM, entre d’altres especialitats. Això sí, sempre amb la màxima professionalitat i tot l’amor  possible.

He voltat en diferents àmbits: seguretat social, mútues i centres privats. Però finalment vaig tenir clar que el que volia era tenir el meu centre. Sempre havia tingut molta por, suposo que fer aquest pas no és una cosa fàcil. Tens molt a invertir, molts mal de caps invisibles de gestió que la gent no sap, però quan saps que tu donaràs la teva millor versió per fer d’aquell lloc que tan has somniat un lloc entranyable, senzill , professional i  amb essència pròpia, saps que val la pena. Els qui em coneixen saben molt bé de que parlo.

Gràcies al meu home, família, amics i pacients, que em van donar la força necessària per llençar-me a la piscina i poder complir aquest gran somni. M’agrada escoltar, i estic oberta sempre a qualsevol millora o suggeriment.

Soc una persona  molt enèrgica, perfeccionista, molt exigent i treballadora, així que sempre sumo per millorar i créixer.