Ana Merino Aparicio

Mas Cugumells

Hostalera
La natura no entén de presses, però tot ho aconsegueix.

La vida és un cúmul de coincidències que marquen el nostre camí. Auxiliar d’infermeria i educadora social de formació.

Fa 35 anys vaig venir a passar uns dies de vacances al Ripollès a casa d’uns amics. Una casa que estava en runes en plena Vall de Ribes al bell mig de la natura, concretament al terme de Dòrria/Toses i que entre tots estaven arreglant. Quan em vaig voler donar compte estava vivint en una masia al mig de la muntanya, la qual encara avui és casa meva i del meu home.

El lloc on vivim té aquella cosa màgica que un dia va fer que acabéssim vivint aquí. Amb la il·lusió de la joventut vam començar un projecte de vida a la natura. Més endavant, el turisme rural ens va donar l’empenta per poder recuperar allò que al principi eren només runes.

Hem rehabilitat antigues dependències (quadres) respectant l’essència i l’estructura inicial amb materials nobles com la pedra i la fusta, però amb totes les comoditats del segle XXI.

Volem compartir amb les persones que ens visiten l’emoció de despertar en un lloc únic, preciós i molt antic.

La nostra vida és senzilla, rodejada de natura i pau. A la nit anem a dormir amb el privilegi de veure un cel estrellat o la vall il·luminada per la lluna plena. La neu a l’hivern és la nostra carta de presentació.