Amparo Ibernon Obrero

Notaria Ibernon

Notaria
Notariado en la sociedad.

Em dic Amparo Ibernón i m’agradaria explicar-vos una mica la meva historia. Soc notaria des de fa just quatre mesos, els mateixos que porto vivint al Ripollès. Així que la meva aventura com empresària va començar fa relativament poc.

Després de vuit llargs anys com opositora, vaig aconseguir superar l’oposició l’any passat, el que m’ha permès poder-me dedicar per fi al que sempre he volgut. Des de sempre m’ha agradat el treball de notaria, crec que és una de les formes més boniques de desenvolupar els estudis de Dret.

El que m’agradaria transmetre a aquesta comunitat és que el món de la notaria és molt més que herències i testaments. Aquesta és la creença més generalitzada, però res més lluny de la realitat. El món del notariat està present en molts aspectes de la vida diària, tant és així que des de fa uns anys a la notaria podem casar a les parelles!

També vull explicar que el meu cas és una mica peculiar en quant a ser empresària es refereix. Els notaris som empresaris però també funcionaris. Aprovem una oposició però som empresaris del nostre propi negoci i comencem des de 0, amb tot el que comporta.

En el poc temps que porto aquí, aquesta nova vida m’ha donat molt més del que esperava. Sempre he volgut viure en un entorn rural i aquí l’he trobat, a més de molta bona gent disposada sempre a ajudar.

I fins aquí! Moltes gràcies per llegir-me i fins aviat!